Lezingen 

  

Hongaarstalige lezing door Villás Béla

30 maart, Voorschoten:

DE Hiongaarse spirituele gids Béla Villás komt naar Nederland voor een ontmoeting en lezing. DE avond is op donderdag 30 maart om 18 uur. 

Overweging bij deze lezing en bijeenkomst:

Mensen zijn op zoek naar een plek in de wereld. De fysieke wereld kent veel verleidingen, maar toch voel je je leeg van binnen, er is niets in je ziel. Je wordt omringd door chaos, onzekerheid, angst en zorgen. Je voelt dat er iets niet klopt, maar je weet niet welke kant je uitmoet, waar een uitweg is. Op al deze vragen zal Béla Villás in zijn lezing in Nederland trachten een antwoord te geven. De titel van zijn lezing is Je leven is alleen van jezelf!’ Béla Villás is de bedenker, oprichter en geestelijk leider van de Spirituele Kerk Lichten van Arcadië (www.arkadiafenyei.hu) en verder is hij een "spiritueel leermeester, genezer, exorcist en avatar".

Locatie:  Scoutinggroup Leif Erikson
Rouwkooplaan 21
2251 AP  Voorschoten
Bijdrage:  € 25,-
 
Info/bővebb információ:  
Simon Kinga
mobil: 06 1047 7958

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT

Lezing over Liget

Zondag 2 april vindt het eendaags festival Gein Cultuur Groningen 4 plaats
Locatie: Mennohuis, Oude Boteringestraaat 33, Groningen.
Het festival wordt om 12.45 uur geopend, vanaf 13.00 tot 20.00 uur zijn er 5 tijdblokken van 1 uur gevolgd door een half uur pauze met ruim 20 concerten, lezingen en workshops, waaruit er bezoekers 5 kunnen kiezen!
De entree voor de hele dag bedraagt 10 euro
Onze medewerkster auteur Gerhild van Rooij is voor de derde keer gevraagd om een beschouwing te houden over muziek/theater, dit jaar over de Hongaarse componist György Ligeti, zij spreekt van 15 tot 16 uur. Hier een aantal voorproefjes en meer info.

Op dit festival spreekt onder meer ook de Nederlandse Nobelprijswinnaar Ben Feringa
Informatie Hadassa Keer:   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Lezing van de vereniging Mikes Kelemen Kör:

Programma april:

Következő összejöveteleinket hagyományosan VIANENBEN  a Magyar Otthonban tartjuk (bejárat a Langeweg 145. számú házzal szemben). Összejöveteleink 14.30 órakor kezdődnek: 

 

Lezing bij de Hongaarse Salon:

Dichter János Lackfi te gast op 14 mei 2017

Hongaarstalig programma van dichter János Lackfi, m.m.v. Robert Sinha,gitaar

Plaats: Goethe Instituut Amsterdam, Herengracht 470
De zaal is open om 14.00 u. aanvang programma om 14.45 u.)

Belépő/toegang: 9 euró,  (entréeé is inclusief een consumptie (thee of koffie) 
 

 

Lezing Fascinerende facetten van het Hongaars

Hongaarse School Vakantie-taaltraining

Wie meer wil weten van het Hongaars of graag een eerste kennismaking wenst met de geheimen van de Hongaarse taal, kan een lezing bijwonen of deelnemen aan een korte oriëntatiecursus op de Hongaarse School Haarlem.

Deze lezing is een bewerking van de zeer gewaardeerde presentatie die door docent Hongaars Edwin van Schie werd gegeven op de Hongarije Fair in 2011. Ook diverse groepen studenten en andere toehoorders zijn in het recente verleden door hem ingewijd in de spannende en eigenaardige beginselen van de Hongaarse taal. Wie (nog) moeite heeft met de uitspraak van het Hongaars, wordt door Edwin u in korte tijd vertrouwd gemaakt met de klanken van het Hongaars.

Voor meer info of boekingen meldt u zich aan bij de Hongaarse School:  023 5389461 of belt u met Edwin van Schie:  06 22 476 781

E-mail: Hongaarseschool  APENSTAART  gmail.com.

 

 

Workshop- training styling

Workshop zelfpresentatie, styling voor Hongaarssprekende dames in Nederland: