Mini Hongarije Fair &

'Sulibuli' Hongaarse School met gulyásparty

 

2 juni 2012 - Hillegom - op de grens van Noord- en Zuid Holland

Bijna alle artiesten die de grote Hongarije Fair van oktober 2011 tot een enorm succes maakten, kwamen weer naar Hillegom:  Edina Csüllög met haar citer, haar fraaie stem en de band Pannon Pulse, Dóra Schall en Gábor Fülöp dansten de sterren van de hemel (u mocht ook even meedoen!) en zigeuner-maar-niet-van-geboorte István Sztolyan speelde tussen alle bedrijven door zijn heerlijke Hongaarse zigeunermuziek.

 

Bekijk de foto's op Facebook.

 

Op 2 juni 2012 organiseerde de Hongaarse School voor cursisten, oud-cursisten én voor alle belangstellenden in Hillegom een feest met concerten, Hongaarse wijn en goulash. De goulash werd bereid door een echte Hongaarse kok, die op dit moment in Nederland werkt en Nederlands leert bij de afdeling Holland suli van de Hongaarse School Haarlem. Deze Sulibuli (ofwel schoolfeestje) werd's middags uitgebreid met een Mini-Hongarije Fair met enige infostands van de Hongaarse School, het tijdschrift Most Magyarul! Hongarije magazine, AAgota Boekhoudklantoor en het jonge maar energieke reisbureau Huntravel. 's Avonds zijn er diverse Hongaarse concerten en optredens door grotendeels dezelfde artiesten als die van de Hongarije Fair in oktober 2011. Ook waren er dansdemonstraties van Hongaarse volksdans, de rock en roll-dans van Midden Europa! Lokatie:  Gebouw Kulturele Raad, Prinses Irenelaan 16, Hillegom.

Route: zie kaart . Programma: Infomarkt: 14.00 u.  Goulash: 17.30 u. Concerten: 18.30 u.Drie hoofdprijzen tombola door MyEnsign Yachting Jewels

Sieraden als hoofdprijs op tombola

Na afloop van de Mini-HongarijeFair werd tijdens de concertavond onder de aanwezigen en de lezers van Most Magyarul! Hongarije Magazine, die zich aangemeld hadden voor de tombola, een aantal prijzen worden verloot. Hierbij waren drie hoofdprijzen, te weten fraaie sieraden van MyEnsign Yachting Jewels uit Budapest. Over dit mooie bedrijf leest u in Most Magyarul! Hongarije magazine nr 58. 

Najaar 2013 bestaat de Hongaarse School 25 jaar. Dat gaat natuurlijk gevierd worden met een hatalmas buli, een reuzenfeest!